Förenade Arabemiraten - sol, shopping och världsrekord

Published by : Apollo Sverige
Läs mer på: https://www.apollo.se/resor/asien/forenade-arabemiraten
Gör ditt livs resa och följ med Apollo till Förenade Arabemiraten – ett av världens mest världsrekordtäta länder, där många byggnader och sevärdheter går under epitetet "världens största". Välj bland resmålen Dubai, Fujairah, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah, Ajman och Sharjah. Efter drygt sex timmars resa med det högklassiga flygbolaget Emirates befinner du dig i en helt ny värld.

På resan till Förenade Arabemiraten väntar ett överflöd av shopping, underbara stränder, ett solsäkert vinterväder, mat från världens alla hörn och en mix av kulturer och nationaliteter. Ultramoderna skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten, och landet på den Arabiska halvön är både ett av världens rikaste och yngsta.

Det tar inte mycket längre tid att flyga till Förenade Arabemiraten än till Kanarieöarna, men här är det både varmare och mer exotiskt, samtidigt som flygtiden och tidsomställningen är mer fördelaktig än om du till exempel reser till Thailand. Lyxweekend eller familjesemester – här finns något för alla smaker.
cached video

Apollo apollo.se Apolloresor resa resor charter flyg flygresor hotell hotellkoncept väder semester sol bad Sverige video billigt billiga Förenade Arab Emiraten Dubai Abu Dhabi Fujairah Sharjah Ajman shopping Burj