Clarkson z'n Favoriete Rally Battle: 1983 Audi Quattro VS. Lancia 037 | Amazon Prime Video NL

Clarkson z'n Favoriete Rally Battle: 1983 Audi Quattro VS. Lancia 037 | Amazon Prime Video NL

Share This Content
Een van onze favoriete momenten uit seizoen 2 van de Grand Tour. Een blik op de epische strijd tussen de machtige Audi Quattro en de underdog Lancia 037 in het wereldkampioenschap Rally van 1983. Een strijd tussen 2WD versus 4WD. Abonneer nu op het YouTube kanaal ⇨ https://bit.ly/3jR2AGR

Vond je deze video leuk? Like! 💥

Wil je meer Amazon Prime Video? Check ook de andere kanalen!
Amazon Prime Video: https://www.primevideo.com/?language=nl_NL
Instagram: https://www.instagram.com/primevideonl/
Facebook: https://www.facebook.com/PrimeVideoNL/?ref=py_c

Welkom op het Nederlandse YouTube kanaal van Amazon Prime Video! Hier vind je de nieuwste trailers, unieke video clips en YouTube video's, die je niet wilt missen. Abonneer nu op het kanaal en blijf op de hoogte!

Prime Video, de online video on demand service van Amazon, is nu ook in Nederland beschikbaar. Bekijk Amazon Originals en Exclusives op Amazon Prime Video. Prime-leden hebben toegang tot tv-series zoals The Grand Tour, Tom Clancy's Jack Ryan, The Boys, Hanna en Fleabag. Maar ook grote filmklassiekers waaronder Harry Potter, Lord of the Rings en The Matrix, films van eigen bodem zoals Verliefd op Cuba, Kruimeltje en Bon Bini Holland 2 en alom bekende TV-shows zoals Modern Family, The Office US en The Big Bang Theory.

Elke maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag een nieuwe video om 17:00 uur.

#Amazon #PrimeVideo #TheGrandTour